Monday Nov 22, 2021

#14 Zo herken je een ongezonde dynamiek in je liefdesrelaties

Heb jij het idee dat je (als vrouw) aan je partner trekt? Dat je als man liever je (ex)vrouw uit de weg gaat? Of dat je als vrouw claimerig gedrag vertoont? Dat je angstig bent om je ex te verliezen? Het wordt misschien tijd dat je je relatiegedrag eens onder de loep neemt en je je afvraagt: waar komt mijn gedrag toch vandaan? Gedrag dat maakt dat mijn (ex)partner bij me wegloopt.

Dit heeft vaak te maken met de ouder-kind relatie. Wanneer je bijvoorbeeld als vrouw een ongezonde relatie had met je vader, dan trek je een partner aan die lijkt op je vader. Als je als man een ongezonde relatie had met je moeder, dan trek je een partner aan die lijkt op je moeder. In deze podcast vraag ik ook een ieder om ervoor te zorgen een gezonde relatie met je kind op te bouwen zodat je kind een veilige liefdesrelatie kan hebben in zijn/haar latere leven.

Alvast bedankt voor het kijken/luisteren van deze podcast en tot snel weer in een volgende podcast!

Ik wens je veel luisterplezier en vergeet je niet te abonneren op Spotify en Youtube zodat je geen uitzending zult missen!

Vind en volg mij hier:

11 delige Ex terugwinnen videoserie → https://www.liefdesverdriet.nl/11-delige-videoserie/ Coaching/Therapie → https://www.liefdesverdriet.nl/plan-je-afspraak/

Abonneer je hier op youtube → http://bit.ly/youtubekanaalmichelle

Facebook → https://www.facebook.com/michellevandberghe/

Spotify → http://bit.ly/liefdesverdrietpodcastseries

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Alle rechten voorbehouden

Podcast Powered By Podbean