Wednesday Apr 13, 2022

#18 Dit is waarom mensen in een toxische relatie blijven - De vragen die ze zich zouden moeten stellen

Heb je het gevoel dat je eigenlijk uit je relatie zou moeten stappen en je doet het niet? Wees gerust, je bent de enige niet. Heel veel mensen hebben last van het fenomeen 'sunk cost fallancy'. In deze podcast leg ik uit wat ik hiermee bedoel 

Als relatiecoach en gecertificeerd hypnotherapeut werk ik veel met individuen en koppels en behandel ik problemen die ze tegenkomen in hun liefdesleven en daarbij pas ik zeer effectieve technieken en methoden toe om die mensen in staat te stellen meer mogelijkheden te zien in hun leven en liefdesleven.

Wanneer mensen namelijk vastzitten in een probleem wordt hun waarneming nauwer van de wereld om hun heen, het is net alsof je door een koker kijkt je ziet dan niet meer wat er links en rechts in je gezichtsveld allemaal nog meer is waar te nemen.

Dat is in het kort gezegd wat ik ervaar wanneer ik mensen spreek in sessies. Het is erg interessant om te zien hoe mensen veranderen wanneer ik met ze aan de slag gaan.

Heb je hulp nodig bij ofwel het verwerken van liefdesverdriet, of heb je problemen in je relatie? Ga dan naar https://liefdesverdriet.nl of neem contact met me op via contact@liefdesverdriet.nl

Steeds meer mensen vinden de weg naar mij om af te komen van bindings- verlatingsangst, liefdesverdriet, ongecontroleerde emoties, obsessief gedrag etc. en kunnen na een 3-tal sessies eindelijk hun mooiste liefdesleven gaan leiden.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Alle rechten voorbehouden

Podcast Powered By Podbean